Claim je 50% Zomerkorting 2023

De dagen worden weer langer, de zon laat zich steeds meer zien, de bolletjes beginnen tot bloei te komen: tijd om je voor te bereiden op de Winter…

Op de Winter? JAZEKER. Als het mooi weer is vergeten we helemaal hoe somber de winter kan zijn en hoe laag onze energie dan is. De zon maakt namelijk dat we ons beter voelen, weer zin hebben in nieuwe uitdagingen, vakantie, projecten. We storten ons vol overgave in het leven. Dat dit diep in het lichaam voor uitputting kan zorgen voelen we op dat moment niet. We zijn blij en vrolijk en denken niet vooruit. Dit is de reden dat veel mensen in de zomermaanden vergeten om ook op tijd hun lichaam weer op te laden. In de praktijk hier, kan ik dat merken als de dagen weer korter worden. Mijn klanten zijn dan moe.. voelen zich uitgeput…zijn lang niet meer zo vrolijk. Terwijl dat helemaal niet zo hoeft te gaan.

Daarom nodig ik je uit om op tijd je energie weer aan te vullen. Hier op de mat, in mijn praktijk.

Wanneer is de korting geldig?

De zomerkorting kun je claimen van maart t/m juni en je kunt de behandelingen verzilveren in Juli en augustus.

LET OP: de behandelplekken rond deze periode zijn iets beperkter dan normaal, dus zorg dat je er op tijd bij bent.

Hoeveel korting krijg je?

Je krijgt voor maximaal 4 behandelingen 50% korting op het gedeelte wat je vanuit de zorgverzekering niet vergoed krijgt.

Hoe claim je de korting?

KLIK HIER en claim je korting door het vragenformulier in te vullen. Hier vraag ik bijvoorbeeld na hoeveel dagvergoeding jij krijgt voor Shiatsu-behandelingen. Zoek deze gegevens dus vast op. Na het invullen van het formulier ontvang je een deelfactuur voor de behandelkosten die je niet vergoed krijgt, met 50% korting. Het restant wordt pas gefactureerd na het ontvangen van de behandeling. Deze factuur kun je dan doorsturen naar je zorgverzekering en zal geheel worden vergoed.

Rekenvoorbeeld

4 behandelingen van 70 euro = 280 euro. Stel je ontvangt 40 euro per dag vergoeding voor Shiatsu. 4×40 = 160 euro. Dat betekent dat 120 euro voor eigen kosten is. Je wordt gefactureerd met 50% korting dus voor het bedrag van 60 euro zodra je de korting claimt. Dat is slechts 15 euro per behandeling. Het deel wat je wel vergoed krijgt wordt pas gefactureerd na het ontvangen van de behandeling. Deze factuur kun je dan doorsturen naar je zorgverzekering en zal geheel worden vergoed.

Reacties zijn gesloten.