Creëer je Valentijn

Deze actie is alleen in de valentijnsweek online

In 2021 behaalde ik mijn certificaat Hypnotherapie Master Practicioner aan het Hypnose Instituut Nederland (HIN) van Edwin Selij. Dit was een wonderlijke reis en wat heb ik veel over mijzelf geleerd. Ik heb het opleidingsinstituut in mijn hart gesloten. De trainers die er werken zijn liefdevol en gepassioneerd en zeer professioneel.

Nu heeft Edwin weer een mooie aanbieding lopen voor Valentijn. Een mooie methode voor iedereen, die niet alleen helpt om je hart te helen, maar je ook in staat stelt om op een dieper niveau te begrijpen wat je werkelijk zoekt in een partner. “Creëer Je Valentijn” is ontworpen om je innerlijke landschap te verkennen, blokkades te identificeren en op te lossen, en je pad naar liefde te verlichten. Door inzichten uit zowel de sociale panorama-techniek als familieopstellingen te integreren, biedt het een unieke, holistische benadering voor liefdesgerelateerde kwesties.

Nieuwsgierig hiernaar? Klik dan hier om meer te lezen op de site van Edwin zelf en wie weet creëer jij dit jaar jouw eigen Valentijn en creëer jij het liefdesleven wat je altijd al wilde.

Wat kun je verwachten? Hieronder de onderwerpen.

  • Manifesteer je ideale partner
  • Boost je zelfbeeld X10!
  • Verbeter je relatie(s)
  • Schoon je familiesysteem op
  • STOP met liefdesverdriet

Reacties zijn gesloten.