Corona en weerstand

Weerstand vergroten met pompoen en venkel

Het Coronavirus vraagt van ons, dat wij bewust werken aan het behoud van onze fysieke en mentale weerstand.

Daarom heb ik een fijn recept voor je samengesteld wat jou gaat helpen om je fysieke weerstand te vergroten. Met dit recept help je je lichaam namelijk met de opbouw van energie (Qi) en zorg je ervoor dat die zich op de juiste plek in je lichaam zal manifesteren. Het vergroot letterlijk je weerstand. Het is ook een ‘snel klaar-recept’ en nog lekker ook.

Hoe dit recept precies is opgebouwd volgens de oosterse kennis EN de westerse kennis, staat in de download uitgelegd. Het geeft je meer uitleg over dit soort voeding en zal je mogelijk interesseren. Bovendien vermeld ik onderaan dit artikel nog een leuke challenge met kadootje…

Genoeg uitleg voor nu… aan de slag ?

Reacties zijn gesloten.