Hypnose ervaring van Claartje

 

Hieronder een review die ik er graag uitlicht. Deze review is van Claartje Smits. Sinds september 2018 komt Claartje al in mijn praktijk voor Shiatsu behandelingen die haar helpen om de balans te behouden. Zij maakte een zeer fascinerende reis van enkele jaren door haar eigen innerlijk. Dit deed zij tijdens haar opleiding tot Rebalancing Therapeute, die zij in oktober 2020, nu precies een jaar geleden mocht afronden. Ik heb haar mogen begeleiden en volgen in deze periode en we hebben vele indrukwekkende sessies samen beleefd. In dezelfde periode sloot ik mijn opleiding af tot hypnotherapeut en zo besloot zij om tot slot eens een hypnose ervaring bij mij te ondergaan.

Hieronder lees je over haar ervaring. Ik ben Claartje dankbaar voor haar openheid en kan iedereen die graag vanuit zijn of haar hart wil leren leven aanbevelen om een sessie bij haar te boeken via http://www.claarrebalancing.nl

Claartje bij haar praktijk

Ik kwam bij José niet eens zozeer omdat ik zo vast zat of een thema had. Onzekerheid, geen grond voelen zijn altijd wel onderdeel van mijn leven maar ik zou bijna zeggen bij wie niet. Het was dus vooral mijn nieuwsgierigheid en het vertrouwen in José ( ken haar van shiatsu) dat mij dreef.

Het was een wonderlijke ervaring, je bent erbij en ook weer niet. Het is zeker geen slapen meer een ander soort wakker zijn. Want op een gegeven moment bewogen mijn vingers vanuit iets anders dan mijn bewust zijn, iets anders wordt dus aangesproken , waar je normaliter niet bij komt.

Mooi hoe de deur naar een ervaring werd opengezet waar ik anders nooit bij gekomen was. Het opgesloten gezeten hebben als kind op de kleuterschool en mijn beetje angstige volwassene nu bij sloten niet open krijgen bijv. bij vreemde toiletten. Ook mijn vergeving werd aangesproken , kan ik vergeven?

De begeleiding van Jose was zacht ,accuraat, openend, heb me de hele sessie gesteund gevoeld door haar liefdevolle begeleiding. Ook nu na een aantal maanden nog baat bij de hypnotherapiesessie, praktisch bij elk bezoek aan vreemd toilet….zoveel minder spanning. En naar vergeving , dat ik een keuze heb ; vasthouden aan of vergeven.

 

Wat een schat gevonden na 1 sessie.

Dank je wel Jose , warme groet van Claartje

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.