Tarieven en vergoedingen

Product Prijs Duur
Uitgebreid Intakegesprek en kennismaking met de Shiatsu behandeling € 75,- 6 tot 7 kwartier
Shiatsu therapie vervolgsessie inclusief korte evaluatie € 70,- 5 kwartier
Uitgebreid Intakegesprek als voorbereiding op een hypnotherapie sessie. € 75,- 6 tot 7 kwartier
Hypnotherapie sessie € 150,- Ca. 2 uur
Coachingsgesprek € 70,- 5 kwartier

Annuleringsvoorwaarden

Behandelingen kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Na deze termijn wordt de behandeling in rekening gebracht.

Betaling

Na de behandeldag ontvangt u van mij een factuur per email. De nota dient door uzelf bij de zorgverzekeraar te worden gedeclareerd, indien u voor vergoeding in aanmerking komt.

 

Vergoedingen Shiatsu Therapie

Voor het maken van een afspraak bij Massagekracht en voor een gedeeltelijke vergoeding vanuit de aanvullende verzekering, gelden de volgende regels:

  • Een verwijsbriefje van de huisarts is niet nodig.

  • Het verplicht eigen risico geldt niet voor de zorg uit de aanvullende verzekering.

  • Voorwaarde is dat je een aanvullende pakket hebt, waarin je zorgverzekeraar Chinese geneeswijzen in de categorie alternatieve geneeswijzen heeft opgenomen.

  • De meeste, maar niet alle verzekeraars, vergoeden mijn behandelingen. Hoeveel maximaal wordt vergoed, verschilt per zorgverzekeraar. Check hiervoor de Zorgwijzer.
  • Let op: er kan altijd sprake zijn van bijzondere voorwaarden, waardoor een verzekeraar een behandeling niet vergoed. Daarom adviseer ik altijd om vooraf aan de behandeling navraag te doen bij je zorgverzekeraar. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Overige behandelingen

Hypnotherapie, EFT en Coaching worden niet vergoed. EFT en coaching kunnen indien nodig door mij tijdens de evaluatiegesprekken als aanvullende techniek vooraf en tijdens een behandeling worden ingezet om de behandeling te versterken. Vooraf is altijd duidelijk of dit wel of niet gewenst is. Hypnotherapie is een op zichzelf staande behandeling en kan apart worden ingepland. Er zijn ook lange termijn behandeltrajecten mogelijk waarbij we samen kijken wat er op welk moment nodig is. Hiervoor is een aparte website in de maak die binnenkort in de lucht zal komen vanuit het adres: www.trotsopjeleven.nl