Coronamaatregelen

Gelukkig mag ik u weer ontvangen, maar omdat het Coronavirus nog steeds actief is zijn er vanuit de beroepsorganisatie bepaalde spelregels opgesteld voor uw en mijn veiligheid. Hieronder leest u, wat ik zelf voor u heb voorbereid en wat de regels zijn voor uzelf, wanneer u in de praktijk komt.

• Ik plan mijn afspraken zo, dat er tussen de cliënten in voldoende ruimte is voor het desinfecteren van de behandelruimte.

• Na iedere cliënt worden contactpunten zoals de deurklinken, waterkraan, behandeltafel, behandel mat, stoelen etc schoongemaakt en tussen de cliënten door zal de praktijk worden gelucht.

• Vanwege het virus, is de massagemat voorzien van een medische kunststof matrashoes (Zorgmatras.com) die goed te desinfecteren is. Ook de behandeltafel is van kunststof.

• Voor de behandeling was en desinfecteer ik mijn handen. Indien u dit wilt, draag ik handschoenen en een mondmasker. Dit kunt u aangeven in het triage formulier wat u zal toesturen nadat u heeft ingepland

• Neem zo min mogelijk spullen mee en stop de spullen die noodzakelijk zijn, weg in je tas of jaszak; 

• Indien u een afspraak heeft ingepland, zal ik u een mail sturen met een digitaal triageformulier. Het invullen hiervan kost u nog geen minuut. Uit de antwoorden kan ik opmaken of behandelen veilig kan.

EN VOOR U

Neem uw eigen handdoek mee. En mocht u het snel koud hebben, ook een dekentje om over u heen te leggen.

• Neemt u zo min mogelijk spullen mee en stopt u uw spullen die noodzakelijk zijn, weg in uw tas of jaszak;

• Kom op tijd, maar niet te vroeg;

Raakt zo min mogelijk aan in de praktijk;

• Voor de behandeling wast en desinfecteert u uw handen. Hiervoor is een handgel en papieren handdoeken beschikbaar.

• Het toilet in mijn woning liever niet gebruiken. Indien toch nodig, graag doorspoelen met de klep dicht en uw handen reinigen, In mijn praktijk kunt u gebruik maken van handgel.

• Indien u het zelf te spannend vindt om al in de praktijk te komen, is een telefonisch- of video-consult ook mogelijk. Zie hiervoor mijn opties bij de afspraakkeuzes. Deze consulten worden conform de eisen van de zorgverzekeraar (tijdelijk) gedeclareerd en tellen mee in het totaalaantal vergoedingen; 

• Blijf thuis indien u of een van uw gezinsleden symptomen hebben van verkoudheid, koorts of griepachtige verschijnselen. U wordt geacht de afspraak dan te annuleren of contact met me op te nemen om dit te bespreken. Tot nader order zullen hiervoor geen kosten in rekening worden gebracht.

Reacties zijn gesloten.