Blij met mijn zorgmatrashoes

Een aantal van mijn klanten hebben er al op gelegen, deze fantastische waterdichte matrasbeschermer en waterdichte kussensloop van Zorgmatras.com. Ze zijn afneembaar met een vochtige doek en een sopje van zeep en geschikt voor professioneel gebruik. Ook ideaal wanneer u last heeft van huisstofmijt allergie en met name in deze tijd heel geschikt vanwege het Hygiënische aspect en en het covid-19 virus (corona). Volgens protocol, worden tussen elke behandeling in, zowel de hoes als het kussen met water en zeep door mij gereinigd zodat u verzekerd bent van een hygiënische behandelplek. Tevens desinfecteer ik alle contactpunten op stoelen, kraan en deurknoppen. De kwaliteit van mijn materiaal is belangrijk, zodat ik u de behandeling kan geven, die u verdient.

Bij Massagekracht bent u in goede en veilige handen.

Reacties zijn gesloten.