Coaching en NLP, hoe werkt dit nu eigenlijk?

Dagelijks neem je beslissingen in je leven. Kleine beslissingen, maar soms ook grote. Deze maken hoe je leven eruit ziet; welke situaties trek je aan, hoe ervaar je jezelf en je omgeving? Iedere keuze transformeert jouw leven in kleine of grote mate.

Hoe weet je wat je echt, diep in je hart wil? Je wilt ermee aan de slag en er niet alleen maar over praten met je vrienden of je familie. Een echte start maken en er aan werken met iemand die ook afstand kan nemen en jou kan helpen om groter te denken. Het hele plaatje te leren zien. Die je helpt de mist van je beperkende gedachtes op te lossen. Je laat ontdekken wat de werkelijke issues zijn zodat je voorkomt dat je blijft hangen in de topics.

In een persoonlijke coaching komen we samen tot de kern van je vraag door deze te benaderen vanuit een breder perspectief. Ik help je daarbij door ideeën aan te dragen, soms eye-openers te bieden. Ik bied oefeningen en geef af en toe huiswerk mee. Waar nodig ondersteun ik het emotionele proces met EFT of Shiatsu. Zonder jou van je verantwoordelijkheid te ontslaan, loop ik met je mee op je weg naar verandering. Uiteindelijk bereik jij daardoor zelf het resultaat en daar mag je dan ook zelf trots op zijn!

Denk bij een coachingsvraag bijvoorbeeld aan:

  • Ondersteuning bij een goed voornemen (stoppen met roken, afvallen, drinken, vaker bewegen, minder hard werken, etc etc)
  • Problemen in relaties, of met jezelf, je zelfbeeld, verleden, jeugd, onverwerkte gebeurtenissen
  • Je zoekt een nieuwe focus, je passie, een nieuw doel,
  • Je wilt je leven helemaal omgooien, maar je weet niet hoe,
  • Je blijft in dezelfde valkuilen lopen en het lukt je niet het anders te doen,
  • Je hebt een wens voor de toekomst, maar weet niet hoe of waar te beginnen,
  • Je zit jezelf in de weg, voelt je niet blij maar hebt feitelijk niks om over te klagen.

Zomaar wat voorbeelden. Wil je weten of je bij mij terecht kunt? Probeer het gewoon 1 sessie uit. Samen ontdekken we jouw mogelijkheden.

 

Bij de eerste behandeling neem ik altijd extra tijd voor je. We drinken samen een kopje thee of water en gaan in gesprek. Dit is het intakegesprek en tevens een kennismaking met elkaar.

Het is fijn om even tijd te krijgen te mogen ervaren of het prettig voelt in de praktijk en bij mij. Je bent nooit verplicht om behandelingen voort te zetten als het niet goed voelt. Veiligheid is voor mij een belangrijke voorwaarde omdat ik uit ervaring weet dat de behandelingen dan nog beter werken. 

 

Tijdens het gesprek stel ik je ook vele vragen om een beeld te krijgen van wie jij bent, jouw achtergrond en ervaringen, wat je verwachting en wensen zijn en welke fysieke klachten je ervaart. Je krijgt uitleg en antwoord op de vragen die je hebt over de behandeling en we nemen even de praktische informatie door.