Hypnotherapie, hoe werkt dit nu eigenlijk?

Loopt je vast in je leven? Kom je maar niet van die nare gewoonte af? Heb je een onverklaarbare angst of fobie? Begrijp je je eigen emoties niet? Zit je thuis met een burn out of lukt het je maar niet om je leven op de rit te krijgen?

Loopt er niet langer mee rond. Hypnose is de meest effectieve manier van therapie, aldus American Health Magazine in een grootschalig onderzoek naar therapieën. Geen enkele andere therapie is zo effectief op de korte als wel op de lange termijn.

José volgde haar opleiding aan het Hypnose Instituut Nederland en helpt met passie en enthousiasme en volledige betrokkenheid haar cliënten op hun pad naar een vreugdevoller leven om van te kunnen genieten en trots op te zijn.

 

Bij de eerste behandeling neem ik altijd extra tijd voor je. We drinken samen een kopje thee of water en gaan in gesprek. Dit is het intakegesprek en tevens een kennismaking met elkaar.

Het is fijn om even tijd te krijgen te mogen ervaren of het prettig voelt in de praktijk en bij mij. Je bent nooit verplicht om behandelingen voort te zetten als het niet goed voelt. Veiligheid is voor mij een belangrijke voorwaarde omdat ik uit ervaring weet dat de behandelingen dan nog beter werken. 

 

Tijdens het gesprek stel ik je ook vele vragen om een beeld te krijgen van wie jij bent, jouw achtergrond en ervaringen, wat je verwachting en wensen zijn en welke fysieke klachten je ervaart. Je krijgt uitleg en antwoord op de vragen die je hebt over de behandeling en we nemen even de praktische informatie door.